EuroKing Casino Politica Privind Bonusurile

Această Politică privind bonusurile face parte integrantă din Termenii și condițiile de utilizare și, astfel, intră în vigoare împreună cu Termenii și condițiile de utilizare. La Politica privind bonusurile se aplică toți termenii generali din Termenii și condițiile de utilizare, cu excepția excluderilor prevăzute explicit.

Această Politică privind bonusurile este scrisă în limba engleză. Dacă această Politică privind bonusurile este tradusă într-o altă limbă, versiunea în limba engleză va prevala.

 1. Dacă, în orice moment, după ce citirea acestei politici, ceva nu este clar sau doriți să fiți blocat pentru a nu mai primi bonusurile noastre și/sau să eliminați orice tip de bonus din contul dvs., vă rugăm să contactați Departamentul de asistență pentru clienți înainte de a începe să jucați.
 2. Un utilizator nu are voie să înregistreze în sistem mai mult de un singur cont. Aceasta înseamnă că este permisă înregistrarea unui singur cont pentru o persoană, locuință, familie, adresă de locuit, adresă de e-mail, număr de card de credit, cont de la un instrument de plată electronic sau de mediu de calcul partajat (exemplu: o bibliotecă, serviciu, asociație studențească, universitate sau școală). Orice încercare de păcălire a managementului prin înregistrarea a mai multor conturi pentru a câștiga banii oferiți ca bonus va fi considerată un abuz asupra bonusului și va avea ca rezultat suspendarea contului (conturilor) și ștergerea fondurilor dvs.
 3. Clienții din Ucraina, Belarus, Letonia, Rusia și Lituania nu au voie să revendice nicio ofertă la depunere/oferte de bani gratuiți/bonus la înregistrare/ recomandarea unui prieten sau orice tip de ofertă care poate fi considerată a fi gratuită
 4. Dacă primiți Învârtiri gratuite fără cerințe de mizare împreună cu o ofertă la depunere, trebuie să jucați învârtirile gratuite înainte de a începe să jucați cu depunerea dvs. Nerespectarea acestor reguli poate avea ca efect anularea eventualelor câștiguri.
 5. În cazul în care o eroare tehnică de configurare sau orice fel de defectare are ca rezultat alocarea în contul dvs. a unui număr incorect de învârtiri gratuite sau a unui Bonus incorect, ne rezervăm dreptul de a corecta această situație prin eliminarea eventualelor câștiguri primite și prin adăugarea recompensei cu configurația corectă.
 6. În cazul în care încălcați politica privind bonusului, toate punctele VIP acumulate și toate câștigurile de la aceste puncte VIP vor fi anulate. În cazul în care ați apucat să revendicați valoarea acestora, revendicarea dvs. va fi anulată manual.
 7. Dacă nu este specificat altfel, orice oferte de bonus fără depunere sau de învârtiri gratuite fără depunere vor fi acordate doar jucătorilor care și-au validat adresa de e-mail. În situația în care ofertele de învârtiri gratuite fără depunere sau de bonus fără depunere sunt acordate din greșeală jucătorilor care nu și-au validat adresa de e-mail, ne rezervăm dreptul de a elimina toate câștigurile rezultate.
 8. Această Politică privind bonusurile face parte integrantă din Termenii și condițiile de utilizare și, astfel, intră în vigoare împreună cu Termenii și condițiile de utilizare. La Politica privind bonusurile se aplică toți termenii generali din Termenii și condițiile de utilizare, cu excepția excluderilor prevăzute explicit.
 9. Dacă primiți bani gratis (bonus fără depunere / bonus la recomandarea unui prieten / bonus de înregistrare, etc.) sau câștiguri cu învârtiri gratuite, dacă nu se specifică altfel, suma maximă pe care o puteți câștiga sau retrage de pe urma acestora este de 100 GBP sau de două ori valoarea bonusului. Se va aplica valoarea cea mai mare dintre cele două. Toate câștigurile mai mari decât suma aplicată, inclusiv câștigurile rezultate ulterior din acei bani, chiar și după o depunere, vor fi eliminate din contul dvs. Suplimentar, nu poate fi retras niciun câștig care are legătură cu orice Bonus gratuit până la îndeplinirea condițiilor de pariere.
 10. Dacă nu este prevăzut altfel, pentru orice bonus primit la o depunere, vă cerem să mizați valoarea bonusului de treizeci (30) de ori înainte de a solicita o retragere. Dacă bonusul este un bonus fără depunere, atunci vă cerem să mizați valoarea bonusului de șaizeci (60) de ori înainte de a solicita o retragere.
  De exemplu: dacă primiți un bonus de €100 la orice depunere, trebuie să mizați această sumă de cel puțin 30 de ori (€3000) înainte de a solicita o retragere. Dacă primiți un bonus de €50 la orice depunere, vă cerem să mizați valoarea bonusului de €50 de cel puțin 30 de ori (€1500) înainte de a solicita o retragere.
 11. Ne rezervăm dreptul de a consulta jurnalele de tranzacții și jurnalele de evenimente din când în când, indiferent de motiv. Dacă, ca urmare a unei astfel de consultări, se constată că un client joacă neregulamentar, considerat de Cazinou ca fiind un abuz, Cazinoul își rezervă dreptul de a revoca dreptul acestui client la orice promoție.
 12. Ne rezervăm dreptul de a anula orice sumă care este mai mare decât depunerea inițială sau/și inclusiv depunerea inițială a jucătorului de la o retragere a jucătorului dacă condiția de pariere nu a fost îndeplinită sau dacă jucătorul a cerut eliminarea bonusului înainte de îndeplinirea condițiilor de pariere.
 13. Toate câștigurile acumulate la jucarea ofertelor de Învârtiri gratuite vor fi adăugate la contul dvs. sub formă de Bonus. Dacă nu este prevăzut altfel, la orice Bonus primit în urma câștigurilor de la o ofertă de Învârtiri gratuite, vă cerem să mizați valoarea bonusului de treizeci (30) de ori înainte de a solicita o retragere.
 14. Avem 3 tipuri de pariuri pe care le aplicăm la bonusurile noastre. Dacă nu este specificat altfel, bonusul conține termenii standard de pariere. Parierea poate fi inclusă în jocurile în care nu aveţi posibilitatea de a juca în timp ce aveţi un bonus activ:
  1. Termenii pentru parierea standard: pariurile plasate la orice joc cu excepția Slot-urilor și jocurilor de Răzuire nu sunt contorizate în ceea ce privește îndeplinirea condițiilor de pariere. Toate pariurile la Slot-urile GVG și la Răzuire sunt contorizate 100%, restul pariurilor la slot-uri sunt contorizate 50%.
  2. Parierea mixtă: 10% din pariurile plasate la jocurile care nu sunt Slot-uri sau jocuri de Răzuire sunt contorizate în ceea ce privește îndeplinirea condițiilor de pariere. Toate pariurile la Slot-urile GVG și la Răzuire sunt contorizate 100%, restul pariurilor la slot-uri sunt contorizate 50%.
  3. Parierea mixtă specială: 50% din pariurile plasate la jocurile care nu sunt Slot-uri și jocuri de Răzuire sunt contorizate în ceea ce privește îndeplinirea condițiilor de pariere. Toate pariurile la Slot-urile GVG și l jocuri de Răzuire sunt contorizate 100%, restul pariurilor la slot-uri sunt contorizate 50%. Parierea mixtă specială este disponibilă doar la ocazii speciale și doar pentru anumiți jucători.
 15. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula un bonus și/sau câștigurile în cazul în care fondurile sunt anulate sau refuzate sau contestate de orice serviciu de plată sau de orice furnizor de servicii de plată sau chiar de către utilizator.
 16. Ne rezervăm dreptul de a reține orice sumă care depășește depunerea inițială a jucătorului de la o retragere a jucătorului dacă este jucat un joc exclus în timp ce bonusul este activ. Dacă doriți să jucați oricare dintre jocurile excluse menționate anterior, contactați Departamentul de asistență pentru clienți și cereți să vă fie eliminat bonusul înainte de a începe să jucați.
 17. Cu excepția cazului în care este specificat altfel, dacă ultimul bonus primit de un jucător a fost un bonus gratuit, jucătorul trebuie să facă o depunere înainte ca acesta să fi eligibil să folosească alte bonusuri gratuite ulterioare, chiar dacă bonusurile sunt prezentate jucătorului. Orice încălcare a acestor termeni poate avea ca rezultat blocarea de la utilizarea bonusurilor ulterioare și/sau ștergerea oricăror eventuale câștiguri care ar fi putut fi rezultate din utilizarea oricărui bonus gratuit.
 18. Atunci când este adăugat bonusul la contul dvs., suma care trebuie pariată este convertită în puncte necesare pentru bonus. Tabelul de mai jos indică cât trebuie să mizeze un jucător în fiecare monedă pentru a câștiga un punct bonus.
  1 Punct
  EUR 1.00
  GBP 1.00
  USD 1.00
  CAD 1.00
  AUD 1.00
  DKK 10.00
  SEK 10.00
  NOK 10.00
  ZAR 10.00
  RUB 70.0
 19. În conformitate cu politica de confidențialitate, vă trimitem în mod regulat mesaje promoționale pe e-mail care conțin ofertele de bonus. Sunteți eligibili pentru bonus doar dacă ați primit mesajul e-mail direct de la noi. Puteți să vă dezabonați de la primirea promoțiilor dacă contactați serviciul de asistență pentru clienți. Dacă pentru un anumit client, stabilim că o anumită promoție nu i-a fost destinată exclusiv, nu vom onora nicio solicitare de plată a clientului, chiar dacă acesta a îndeplinit condițiile de pariere.
 20. Parierea este contorizată doar pentru un singur bonus la un moment dat conform cu următoarele reguli:
  1. Dacă există bonusuri restricționate la un anumit joc sau la mai multe jocuri, parierea va contribui la aceste bonusuri prima dată dacă respectivul joc este jucat.
  2. Dacă sunt active mai multe bonusuri cu condiții diferite de pariere, parierea va fi aplicată mai întâi la bonusul relevant în ordine cronologică
  3. Dacă există două bonusuri active cu condiții identice, parierea va contribui la bonusuri în ordine cronologică.
  4. Vă rugăm să rețineți că întotdeauna veți paria mai întâi fondurile cu bani reali și doar atunci când acestea sunt pariate complet veți începe să pariați Soldul bonusului.
 21. Un bonus (inclusiv bonusul creditat de la o învârtire gratuită bonus) este considerat, de asemenea, gratuit dacă soldul în bani reali din momentul creditării bonusului este mai mic decât cea mai recentă depunere.
 22. Promoțiile individuale pot conține termeni și condiții suplimentare care vor avea prioritate sau vor contribui la termenii și condițiile din acest document. Consultați cu atenție toți termenii și condițiile aferente unui bonus înainte de a beneficia de acesta. Dacă termenii și condițiile promoțiilor individuale intră în conflict cu Politica privind bonusurile, se aplică termenii promoțiilor individuale.
 23. Transformarea în bani a Punctelor VIP este disponibilă doar pentru utilizatorii care au făcut cel puțin o depunere reușită în contul lor de jucător.
 24. Transformarea punctelor VIP în numerar este disponibilă doar pentru clienții care s-au înregistrat înainte de 19.03.2017.
 25. Dacă nu este prevăzut astfel, aveți la dispoziție 24 de ore pentru a îndeplini cerințele de pariere pentru Bonusurile gratuite (bonusurile fără depunere, recomandă un prieten, învârtiri gratuite primite gratuit) înainte ca bonusul și eventualele câștiguri să fie șterse. Aveți la dispoziție, de asemenea, 24 de ore din momentul în care acestea au fost adăugate la contul dvs. pentru a utiliza Învârtirile gratuite înainte de a expira. În cazul în care procedurile noastre automate nu elimină bonusul/nu expiră învârtirile gratuite, ne rezervăm dreptul de a elimina manual aceste sume în momentul în care sesizăm că acestea trebuiau eliminate împreună cu eventualele câștiguri acumulate.
 26. În cazul în care banii de la bonus sunt pariați și pierduți, însă nu sunt îndeplinite toate condițiile de pariere, următoarea depunere în contul dvs., cu condiția să nu aveți jocuri deschise, va reseta automat bonusul la valoarea Consumat și nu va mai fi necesar să îndepliniți restul condițiilor de pariere. Dacă doriți să continuați sesiunea de joc și să vă asigurați că bonusul dvs. ajunge în starea Consumat, contactați serviciul de asistență după ce faceți depunerea. Abuzul acestuia în scopul evitări condițiilor de pariere va rezulta în eliminarea câștigurilor și confiscarea sumei depuse.
 27. Dacă aveți un bonus consumat/anulat/expirat, ori de sistem, ori pe urma cereri dvs. și condițiile de pariere nu au fost împlinite, toate câștigurile vor fi șterse, inclusiv câștigurile în aşteptare/nerevendicate din jocuri/promoții jucate în posesia bonusului.
 28. Ne rezervăm dreptul de a opri orice retrageri și/sau de a confisca toate câștigurile și bonusurile în cazul jocului neregulamentar. Sintagma „Joc neregulamentar” poate include, însă nu este limitată doar la aceasta, unul sau mai multe din tipurile următoare de joc: Parierea cu marjă redusă, parierea egală, pariurile cu risc zero sau parierea asigurată sunt considerate ca fiind joc neregulamentar atunci când sunt făcute în mod special pentru a exploata bonusurile. Suplimentar, următoarele aspecte sunt considerate a fi modele de joc neregulamentar:
  1. Mărirea soldului urmată de modificarea semnificativă a modelului de jucare (pariul, tipul de joc, structura pariului, etc) pentru a îndeplini condițiile de pariere pentru respectivul bonus.
  2. Folosirea oricărui sistem de pariere sau plasarea de pariuri bani egali la Baccarat și Ruletă.
  3. Realizarea de pariuri mari care conduc la un câștig substanțial urmată de o scădere a valorii pariului egală sau mai mare de 75% din valoarea medie anterioară a pariului pentru a îndeplini condițiile de pariere pentru respectivul bonus.
  4. Parierea pentru a câștiga un premiu într-o monedă, urmată de schimbarea monedei într-una mai puternică înainte ca premiul să fie adăugat contului dvs.
 29. Ne rezervăm dreptul de a anula promoțiile sau ofertele de bonus, de orice tip și în orice moment, fără o notificare prealabilă. Orice astfel de anulare nu va afecta un premiu deja revendicat.
 30. Dacă bonusul pe care încercați să-l revendicați nu apare automat în contul dvs. de jucător, vă rugăm să contactați Echipa de asistență pentru clienți înainte de a plasa orice pariu, iar bonusul vă va fi acordat.
 31. Toate ofertele pe care le vedeți la Selecțiile zilnice vă stau la dispoziție datorită situației curente a contului dvs. Ofertele pot deveni indisponibile înainte de expirarea termenului din cauza modificărilor aduse contului de tranzacțiile făcute.
 32. Prin prezenta, Cazinoul are acordul dvs. pentru a putea să vă utilizeze prenumele și/sau numele de utilizator și țara în orice comunicare referitoare la rezultatele promoției.
 33. Promoțiile și bonusurile au rolul de a recompensa jucătorii noștri - Avem o politică de toleranță zero cu privire la abuzarea bonusului sau activitatea frauduloasă. Ne rezervăm dreptul de a bloca bonusurile de la orice jucător care abuzează de promoțiile noastre. Dacă este suspectată o activitate frauduloasă sau un abuz, Cazinoul își rezervă dreptul de a elimina bonusurile și câștigurile din cont.
 34. De fiecare dată când plasați o miză la EuroKing Casino, veți câștiga Puncte VIP. Pe măsură ce se acumulează Punctele VIP, le puteți transforma instant în bani pentru contul dvs. de jucător cu bani reali. Dacă nu ați plasat o miză cu banii din soldul cu bani reali pentru o perioadă continuă de treizeci (30) de zile, vom avea dreptul să vă ștergem toate Punctele VIP din contul dvs. de jucător.
 35. Dacă nu este specificat altfel, depunerea minimă de calificare pentru orice bonus la depunere este de 20 € sau valoarea echivalentă în orice altă monedă.
 36. Dacă suspectăm că un jucător a abuzat sau abuzează de o ofertă bonus (sau mai multe), pe cont propriu sau în asociere cu parteneri, Cazinoul își rezervă dreptul de a anula bonusul sau bonusurile, toate câștigurile și de a închide conturile respectivului jucător (jucători).
 37. La plasarea pariurilor pentru a miza orice bonus/ofertă la depunere (gratuită sau cu depunere), bonus creditat pentru câștigul de la învârtirea gratuită, pariul maxim permis are valoarea 5 (de ex. 5 EUR, 5 GBP) sau 10% din valoarea bonusului (se aplică cea mai mică valoare), însă dacă ați depus folosind Neteller sau Skrill, pariul maxim are valoarea 1 (de ex. 1 EUR, 1 GBP). Nerespectarea acestei reguli are ca rezultat încălcarea termenilor bonusului la depunere / ofertei și Cazinoul își rezervă dreptul de a anula și șterge eventualele câștiguri. Un pariu include orice tip de pariu special, orice funcție de pariere sau orice tip de activitate de mizare (indiferent de numele acesteia)
 38. Pentru a primi bonusul „Recomandați un prieten”, persoana care recomandă trebuie să fi făcut o depunere în ultimele 7 zile.
 39. Învârtirile gratuite sunt învârtiri care se desfășoară fără costuri pentru soldul dvs. Pentru a evita orice neînțelegeri, toate mențiunile referitoare la Învârtiri gratuite din această politică privind bonusurile se referă la învârtiri care nu au costuri pentru soldul dvs., indiferent de cum sunt prezentate respectivele învârtiri gratuite. Acestea nu includ învârtirile gratuite care sunt funcții declanșabile în cadrul unui joc.  
 40. Bonusurile emise la Cazinou vor fi rezervate pentru jocul la acest produs și nu pot fi utilizate pentru jocul la oricare alt produs (de exemplu, pariere și poker) din oferta noastră. Suplimentar, jocul la oricare alte produse diferite de Cazinou nu vor fi contorizate în ceea ce privește condițiile de pariere a bonusului.
 41. Dacă aveți o retragere în așteptare la momentul revendicării unui bonus gratuit, cazinoul își rezervă dreptul de a anula toate câștigurile ulterioare de la respectivul bonus, inclusiv valoarea bonusului.
 42. Această Politică privind bonusurile este scrisă în limba engleză. Dacă această Politică privind bonusurile este tradusă într-o altă limbă, versiunea în limba engleză va prevala.
 43. Jocurile excluse: Jocurile excluse sunt toate jocurile de masă*, toate jocurile de cazino live şi toate jocurile de poker video*. De asemenea, unele jocuri slot sunt excluse, iar modul în care puteţi să vă daţi seama este atunci când vedeţi că balanţa dvs. de joacă include numai balanţa de bani reali, ceea ce înseamnă că slot-ul este un joc exclus.
  *în cazul în care grupul de pariu bonus este Mix sau Pariu Special Mixt aveţi posibilitatea de a juca jocuri de masă şi jocuri video poker.
 44. Dacă un bonus nu este consumat (condițiile de pariere sunt îndeplinite sau ratate) în termen de 30 de zile, bonusul sau suma rămasă de la bonus va fi anulat împreună cu toate câștigurile contului.
 45. Condițiile de pariere ale unui bonus sunt prezentate sub forma „Puncte necesare pentru bonus” pe pagina Bonus din cadrul paginii Casier.
 46. Orice bonus revendicat se va supune acestei Politici privind bonusurile.
 47. Dacă nu este prevăzut altfel în oferta promoțională, bonusurile sunt disponibile doar jucătorilor care au făcut cel puțin o depunere reușită în conturile lor.
 48. Jocul corect înseamnă depunerea cu intenția de a juca / risca fondurile pe care le-ați depus.
 49. Câștigurile de la Bonusuri/Învârtiri gratuite fără cerințe de mizare se supun regulilor de Joc corect. Orice jucător care profită de astfel de oferte și încearcă să facă o retragere fără a adera la regulile de Joc corect va avea câștigurile confiscate și i se va interzice accesul la ofertele viitoare.