Crearea unui cont WebMoney

În cazul în care nu aveți un cont WebMoney, este foarte ușor să deschideţi unul. Accesați acest link, pentru a deschide unul.

După ce v-ați înregistrat și v-ați alimentat contul dumneavoastră WebMoney, veţi putea să depuneți instant în contul dumneavoastră EuroKing Casino şi să începeţi să vă jucaţi imediat!

Dacă aveţi nevoie de ajutor suplimentar, accesați aici pentru a ajunge la pagina de ajutor (pagina Help Desk) de pe site-ul lor.

Pentru suport tehnic prin intermediul email-ului, vă rugăm să vă adresati Echipei Suport WebMoney, având adresa de email support@wmtransfer.com.

De asemenea, puteţi contacta suportul telefonic al site-ului WebMoney. Puteţi găsi numărul de telefon, accesând pagina lor de contact.

Veți găsi mai jos, o listă ce conține numerele internaţionale pentru suportul tehnic:

  • +7 (495) 727-43-33 – Moscow.

  • +7 (812) 336-43-18 – St. Petersburg.

  • +1 (212) 202-66-06 – United States.

  • +44(203) 239-60-39 -UK.

Instrucţiuni

Pentru început, accesați pagina http://www.wmtransfer.com şi selectaţi limba preferată, din colţul din dreapta sus. Când sunteţi pregătit, apăsaţi butonul "Sign Up Now".

Există 4 etape pentru a vă deschide un cont la WebMoney, iar prima etapă constă în introducea și confirmarea informaţiile dumneavoastră personale.

Notați faptul că pentru a continua, toate informațiile trebuie să fie corecte!

A doua etapă constă în introducerea codul de înregistrare care a fost trimis la adresa dumneavoastră de e-mail, specificată în informaţiile dumneavoastră personale. Odată ce codul este verificat, veţi fi redirecţionat la pagina de verificare Mobile/celulare.

Această pagină conţine instrucţiunile pentru a trimite un SMS de pe telefon pentru confirmarea Mobilului/celularului. Vă rugăm să aşteptaţi confirmarea pentru a continua.

După primirea SMS-ului, noi vă vom trimite un mesaj de confirmare.

După ce aţi primit confirmarea, vă rugăm să apăsați butonul "Proceed", pentru a vă creea contul și pentru a finaliza procesul de înregistrare.